субота, 11. децембар 2010.

Poklon "Bukovu" za dobru saradnju



Povodom završetka projekta „Živi zdravo, snaga je u tebi“, koji finansira Ministarstvo omladine i sporta i opština Negotin, a realizuje Lokalna kancelarija za mlade opštine Negotin, danas je u velikoj sali Skupštine opštine Negotin organizovana konferencija za novinare.
Na konferenciji su o sprovedenim aktivnostima tokom realizacije projekta govorili Srđan Jović, koordinator projekta i Marko Milosavljević, asistent koordinatora prokjekta.
Opšta ocena je da je projekat ispunio očekivanja i da su ostvareni predviđeni ciljevi. U samom projektu je učestvovalo više od 500 mladih i aktivnih ljudi kroz desetak aktivnosti. Poboljšan je kvalitet života mladih kroz organizovanje njihovog slobodnog vremena. Na konferenciji se čulo i da su budžetom opštine Negotin za 2011. godinu predviđena sredstva za rad i aktivnosti Lokalne kancelarije za mlade.
Konferencija za novinare bila je i prilika da se Lokalna kancelarija za mlade zahvali predstavnicima medija za izuzetno dobru saradnju tokom trajanja projekta i uruči poklone negotinskim osnovnim i srednjim školama koje su pomogle u realizaciji projekta. DVD uređaji sa zvučnicima uručeni su direktorima, osnovnih škola „Vera Radosavljević“, „12. septembar“ kao i profesorima i predstavnicima đačkih parlamenata srednje Tehničke, a pored njih isti poklon dobio je i učenički parlament naše škole. Ispred parlamenta poklon je primio Aleksandar Jović, sekretar parlamenta.

Нема коментара:

Постави коментар